top of page
mat-reding-1356175-unsplash_edited.jpg

Smerter i led mv.

Der er mange led som kan give smerter her er der samlet nogle grupper

Image by Danie Franco

Smerter generelt & Fodled 

Fodled - kraftig ømhed og nedsat bevægelighed.

"Jeg har for 3 uger siden modtaget 4 akupunktur behandlinger omkring min venstre fodled indenfor en uge. Efter i flere år at have haft smerte efter løb som medførte en kraftig ømhed og nedsat bevægelighed med en haltende gang til følge gik jeg til Trine. Efter anden behandling var den permanente ømhed ved akillesenen allerede fortaget og en 4km løbetur efter endte behandling gav efterfølgende ikke smerte . Herefter har jeg genoptaget cykling til Århus og mærker en fod som restituerer hurtig og føles varmere end førhen. Jeg kan derfor kun anbefale akupunktur behandling ved Trine Johansen. At min sundhedsforsikring dækkede udgifterne indikerer jo også den faglige anerkendelse af akupunktur".

Niels Chr Møller Jensen

 

Arvæv efter hjerteoperation

 

En tak til Trine

 

I 2009 fik jeg foretaget en vellykket hjerteoperation som desværre gav mig nogle grimme og smertende arvæv. Et år senere var jeg på hospitalet igen for at få dem opereret væk, hvad der kun gjorde det værre. Jeg har så siden prøvet at konsultere en plastikkirurg som sprøjtede binyrebarkhormon ind uden resultat. Derefter har jeg døjet med stikkende smerter. Nu ville skæbnen, at jeg skulle køre manden til behandling hos Trine og vi kom i snak, hvad der bestemt ikke var tosset for Trine, foreslog mig en behandling som efter to gange har gjort mig smertefri. Det er det bedste der er sket. Hermed min dybfølte TAK
mvh. Gerda Sørensen.

Image by How-Soon Ngu

Ankel og ansigtssmerter (TRIGEMINUS NEURALGI)

FORSTUVNING AF ANKEL

Min kære far sendte i dag dette skriv, som han bad mig lægge ud:

Akupunkturens fortræffeligheder.

Nu har jeg også prøvet Akupunktur og oplevet én af dens fortræffeligheder, og hvad den kan gøre ved smerter.

Jeg var så uheldig at forstuve min ene ankel. Trods støtteforbinding ville en stok være nødvendig, hvis jeg skulle være i stand til at bevæge mig lidt rundt uden stærke smerter.

Et spontant besøg hos Trine (min datter) og familen dagen efter forstuvningen blev den hurtige ændring af min tilstand. Her tilbød Trine mig en Akupunktur behandling, som jeg sagde ja tak til.

Ca. en time efter endt behandling var smerterne næsten væk og allerede dagen efter var

jeg fuldstændig smertefri og har været det siden!

Så tusind tak Trine. Det virker sgu!

Din far

Velbekomme!

Så fantastisk at kunne hjælpe!!!

TRIGEMINUS NEURALGI

- Ansigtsnervesmerter

Jeg har behandlet en mand med TRIGEMINUS NEURALGI. Han havde så mange smerter, at han de dage det var værst, måtte undlade at børste tænder - det var simpelthen for smertefuldt!

Efter 5 behandlinger, er han smertefri. For en sikkerheds skyld, har vi aftalt, at han kommer til en opfølgende behandling efter 4 uger.

Så kender du nogen der er fanget i sådanne smerter, så fortæl dem rigtig gerne, at der er mulighed for at helbrede det med akupunktur og del gerne opslaget.

Rigtig god dag derude

Glad kunde

Gymnast Hugging Knees

Knæ smerter

KNÆSMERTER

"Kære Trine

Jeg oplever altid hjertevarme og nærvær, når jeg træder ind ad din dør.

Du er utrolig dygtig og er god til at fornemme hvordan jeg har det og tage udgangspunkt i det.

Jeg har i to perioder haft så mange smerter i mit knæ, at jeg næsten ikke kunne gå og efter behandlinger hos dig kan jeg fungere i hverdagen og gå mange kilometer og er stort set smertefri.

Jeg er altid fyldt af optimisme, når jeg går ud ad din dør igen.

Mvh. Helga"

Fantastisk at kunne hjælpe

KNÆSMERTER:

"Ikke sidste gang.

Efter længere tid med smerter i mit højre knæ, tænkte jeg at det skulle have en chance med Akupunktur inden jeg gik til egen læge.

Efter 5 behandlinger hos Trine løste det op og i dag er alle Smerter væk.

Det er ikke sidste gang jeg søger hjælp hos Trine, hvis der skulle komme andre skavanker.

Mange hilsner

Steen Olsen"

Tak for denne dejlige tilbagemelding

bottom of page