top of page

Lidt om mig

Helhed & Balance er kodeord for mig. Jeg arbejder med hele din organisme, da der er en sammenhæng mellem krop, følelser og tanker. Jeg bruger kroppens, følelsernes og tankernes ressourcer og helbredende kræfter.

Uddannelser & Diplomer

Uddannet pædagog i 1997

Jeg har arbejdet en del med Lene Linds pricipper i Lene Linds institution i København, samt andre special institutioner.

Lene Linds princip var B.la. kendetegnet ved at Primærpædagogikken danner grobund for en tæt relation mellem barn og pæd. - og dette giver et større kendskab til det enkelte barn. Som primærvoksen har man større mulighed for, at se sine egne børns signaler og kan handle mere hensigtsmæssigt og i overensstemmelse med barnets behov.

Akupunktør universitetet uddannet i 2013

Akupunkturen har jeg tilegnet mig på Akupunktur Universitetet v/ John Boel, Aulum, hvor jeg har lært en række forskellige akupunktur systemer, som er fantastisk effektive!

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre om dine muligheder for at blive hjulpet hos mig.

Reset

Behandlingen er ekstremt afslappende og skaber balance i skelettet, musklerne, nervesystemet og meridianbanerne. Samtidig sættes der gang i en udrensning af giftstoffer. 

Trine Johansen
Trine Johansen

Mit arbejde

Selv har jeg søgt - og søger stadig - svar på organismen og hvordan vi "hænger sammen" ved hjælp af mange forskellige udsagn og teorier fra videnskaben, sammenholdt med åndlige aspekter.

 

I mine rolige lokaler er mange gode mennesker blevet hjulpet,
gennem de sidste 9 år.
Der er gode parkeringsmuligheder og busstoppested på Samsøvej.

Se gerne deres udtalelser om behandlingerne på siden her.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre om dine muligheder for at blive hjulpet hos mig.

 

Velkommen til!

bottom of page