top of page

Syn, træthed og svimmelhed, gigt og migræne

Jeg har gode resultater ved mine behandlinger af synet

IMG_1835.jpg

Synet

Synet

"Trine kan mere end bare stikke med nåle! Jeg modtog behandling ved Trine, da mit syn af en uforklarlig årsag pludselig blev dårligt og optikeren ikke kunne gøre mere. At blive stukket 40 gange om dagen i 10 dage var bestemt ikke rart – ville jeg have sagt inden – men med Trines kyndige ekspertise og fantastisk beroligende væsen blev det vendt til en positiv oplevelse, nærmest dagens højdepunkt.Hos Trine får man ikke ”bare” en behandling med nåle – man får en helhedsoplevelse mellem Trines meget brede og dygtige faglige viden og hendes skønne, afslappende og inspirerende personlighed. Efter besøget hos Trine blev mit syn betydeligt bedre og jeg vil aldrig glemme denne oplevelse."
Skærmbillede 2016-04-07 kl. 16.53.29.png

Nethindebetændelse & Tørre øjne - Træt-svimmelhed

"Jeg lider af nethindebetændelse i det ene øje og har af to omgange søgt hjælp hos Trine og hendes nåle. I begge tilfælde har der allerede efter 1. behandling været bedring. Efter endt behandlingsforløb har vi målt synet på det dårlige øje, som pga. arvæv fra tidligere udbrud, er væsentligt nedsat. Der har klart været forbedring på mit syn, hvilket jo er skønt og fantastisk.En af Trines store styrker, udover hendes store viden indenfor området, er hendes indlevelse og medmenneskelighed, hvilket skaber en tryg og dejlig atmosfære. Man er bare i de bedste hænder!Jeg kan kun give Trine mine bedste anbefalinger ."

Dorthe Samsøe Ellerup

Tørre øjne

Jeg har fået denne fine tilbagemelding:

Jeg er blevet behandlet for "tørre øjne" hos Trine, og jeg har det klart bedre.

Dejligt også at tale med Trine i den halve time nålene sidder i. Tror det hele er helbredende.

Lilli Stærk

Svimmel- og træthed

Gennem ca. 6 måneder havde jeg døjet med svimmel- og træthed, havde behov for meget søvn og syntes tilværelsen var rigtig træls, jeg kunne ikke ret meget af det jeg plejede at gøre. Jeg fik hjælp af Trine, allerede efter den første behandling var der stor ændring, efter 3 behandlinger er jeg nu helt fri for svimmelhed, energien er vendt tilbage, og jeg kan det jeg kunne før svimmel- og trætheden startede. Trine er et meget behageligt menneske at blive behandlet af, og jeg har stor tro på hendes evner og viden. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at få hjælp hos Trine. Tak for hjælpen jeg har fået min hverdag tilbage

John

Skærmbillede 2016-04-10 kl. 19.35.53.png

Gigt, Migræne og hjernerystelse.

Slidgigt

“Jeg havde i foråret 2013 efter flere undersøgelser og scanning på hospitalet, fået beskeden slidgigt i venstre knæ ingen behandling, men evt. et nyt knæ på sigt. Mit knæ gjorde ondt og var hævet en del, kunne ikke bøjes og der var ofte smerter. Havde svært ved at gå langt. Noget måtte der ske, så kontaktede jeg Trine, hun måtte kunne gøre noget. Jeg havde ikke tidligere fået akupunktur, men nu skulle det prøves.Allerede efter første behandling var der fremgang at spore, og med gode råd fra Trine om øvelser , msm og glucusamin og flere behandlinger med nålen, har gjort at mit knæ slet ikke er hævet, kan bøjes og jeg går uden problemer 5 km 0g uden smerter eller hævelse derefter. Fantastisk hvad Trine og hendes nåle har udrettet.”

Jonna Andersen

Slidgigt

"Kære Trine

Tak for hjælpen!

Har i flere år haft slidgigt i flere led, især hofte- og stortåled har været påvirket. Smerterne er i det sidste halve år forværret og har påvirket min søvn og hverdagen generelt. Efter at have læst om Trines positive smertebehandling, trodsede jeg min nåle-skræk, og kontaktede Trine for at høre om hun mente hun kunne hjælpe mig. Jeg fik en tid samme dag og kunne tydelig mærke en bedring allerede efter første behandling. Og nu efter 5 gange, er jeg smertefri for første gang i flere år.

Vi kom til snakke om min generelle dårlige søvn, så fik jeg lige nogle flere nåle i hovede og øre, så nu sover jeg fint og vågner udhvilet.

Kan kun på det give dig, mine varmeste anbefalinger.

Kh Anni"

Børneleddegigt

Jeg har haft børneleddegigt siden jeg var 1 år gammel, og nu er det fortsat ind i voksenalderen. Selvom jeg er på fast medicin, er det ikke altid muligt at hindre aktivitet i leddegigten. På den baggrund besluttede jeg at give akupunkturen en chance, og jeg er rigtig glad for, at jeg valgte at tage kontakt til Trine. Hun er et meget venligt og empatisk menneske, og en meget kompetent akupunktør. Jeg har ikke haft problemer med mit leddegigt, siden jeg startede i behandling hos Trine. Jeg håber på, at de til min næste kontrol på sygehuset, foreslår at jeg skal trappes ned i medicin. Jeg kan varmt anbefale andre at få behandling hos Trine!

Julie Trier

MIGRÆNE-FRI EFTER 55 ÅR....

Jeg har behandlet Steen, som har kæmpet med flere ugentlige anfald af migræne, siden han var 4-5 år.

Første gang jeg behandlede Steen var D. 27.5.2018 og han har ikke haft et anfald siden!

Steen

MIGRÆNE AGTIG HOVEDPINE

Den skønneste tilbagemelding  Jeg er SÅ glad og taknemmelig!!!:

Vi nærmer os vel et mindre mirakel… Vores 10 årige søn har hele sit liv været plaget af en migræneagtig hovedpine ved solskin og / eller fysisk aktivitet. Især i sommerhalvåret har det været ekstra slemt.

Vi er blevet henvist til Skejby Sygehus - afdelingen for sjældne børnesygdomme. Her er han blevet undersøgt og hans hoved er blevet scannet, men de har ikke været i stand til at finde en årsag - og dermed heller ikke en behandling. Deres bedste tilbud var forebyggende migrænemedicin eller symtombehandling med ipren og panodil. Samtidig rådede de os faktisk at søge andre behandlingsmuligheder som eksempelvis akupunktur.

Herefter fandt vi frem til Trine.

Det er nu 3 måneder siden, at vi har været i et intensivt 5 dages behandlingsforløb hos Trine - og vores søn har IKKE haft hovedpine siden. Vi er fuldstændig paf over resultatet. Og vores søn har rent faktisk skullet bruge nogle uger på at VÆNNE sig til IKKE at have hovedpine. Det er helt vildt.

For vores vedkommende kan vi kun anbefale Trine på det allervarmeste.

X

HJERNERYSTELSE.

Jeg har gennem et par uger behandlet en ung kvinde med hjernerystelse.

I dag dukkede hun ikke op.... Da jeg skrev til hende, beklagede hun mange gange... hun havde helt glemt at skrive til mig, fordi det går meget bedre

Helt fantastisk forglemmelse - og den er tilgivet

Skønt at kunne hjælpe!

Rigtig god dag derude

bottom of page