top of page
Stressed Woman

Allergi, Angst, Samtale, Reset & Stress

Under dette punkt er der flere store emner, læs gerne mere om Reset på siden.

Image by Priscilla Du Preez

Samtale

Samtale & akupunktur efter kræftoperation.

“Da jeg i foråret 2014 fik fjernet en stor kræftsvulst, blev der på mange måder vendt op og ned på mit verdensbillede, og foran mig lå en stor opgave: Både fysisk og psykisk skulle jeg finde mine egne ben igen. I løbet af de næste 7 måneder, kom jeg hos Trine en til tre gange om ugen, og jeg mener ganske simpelt, at hun har været min største hjælper i den periode. Gennem de mange samtaler med Trine, har jeg fået redskaber til at komme helskindet – og endda styrket – gennem en meget svær periode i mit liv. Trines store empati, varme og holistiske metode har, sammen med hendes knivskarpe sans for gennem samtale at lukke op for min egen forståelse for kroppens og tankens potentiale, hjulpet mig til at finde mening, sammenhæng og orden i kaos. På den måde blev der frigivet energi til min helingsproces og mod til at se livet fra et nyt perspektiv. Ud over samtalerne, har jeg gennem hele forløbet fået akupunktur og healing, og den samlede indsats har i allerhøjeste grad været med til skabe ro og balance i kroppen og sindet efter to store og en mindre operation. Trine har med sin store omsorg, medmenneskelighed og viden formået at hjælpe mig igennem min angst og usikkerhed i forbindelse med kræftdiagnosen, styrke min selvindsigt og selvomsorg, og give mig nogle meget værdifulde redskaber, som jeg kan bruge i mit liv fremover. Både privat og professionelt. Jeg vil på det varmeste anbefale Trine som behandler."

Line, 46 år

NÅR LIVET PRESSER (RIGELIG MEGET) PÅ...

Jeg har modtaget denne fine tilbagemelding

"Kære Trine

Godt jeg lige så dig i dag - det mindede mig om, at jeg ville sende dig en hilsen.

Jeg har det godt!

Du havde ret, jeg blev mig selv igen og jeg gik heller ikke i stykker...

- Jeg var bare et sted hvor det hele var blevet lukket sammen så længe, hvor jeg kun kunne handle og "gøre" i så lang en periode at jeg ikke kunne "mærke" - og da så jeg begyndte at kunne det - blev jeg faktisk bange, rigtig bange. Tak fordi du så mig, vidste hvad det handlede om og var lige dér, med dine forsikringer om, at det var som det skulle være lige nu, at jeg kom igennem, at det var hårdt men vigtigt.

Dygtige kompetente dig, med samtale, nåle og nærvær. Tak.

- Livet gør hvad det gør, men jeg ved godt hvor jeg skal finde hen, hvis det gør det på mig igen

Tak Trine

M"

luisa-schetinger-1184878-unsplash_edited.jpg

Reset & Allergi

Trine, det er jeg også, tænk havde så ond jeg ikke kunne gå, efter en behandling med RESET var det væk, når ja 2 men det var jo for at vise dig hvor godt jeg havde .

Kirsten Overgaard

Astma

".... Jeg kom i klinikken første gang, da min datter skulle behandles for astma. Trine og jeg kom i snak og tilfældigvis havde jeg en hælespore som jeg gik og døjede med.Trine tilbød at give mig en behandling for at se om det kunne have en effekt på mig. Jeg gik på det tidspunkt med indlæg i min sko for at lindre smerterne i hælen. Da jeg gik derfra, vel og mærke uden indlæg i skoen!!, var jeg næsten smertefri ☺Jeg fik efterfølgende 2 behandlinger og har ikke siden haft smerter i min hælspore. Det er nu ca. 1 år siden. Efter den gode oplevelse fik jeg lyst til at prøve at få behandlet min allergi. Min høfeberallergi starter som regel i marts/april, hvor jeg plejer at starte medicinbehandlingen, både med øjendråber, næsespray og tabletter. Jeg fik 5 behandlinger hos Trine og min allergi er væk!! Jeg har ingen medicin taget i sæsonen 2014.Jeg er klar på at få et par behandlinger for allergi ved næste sæsonstart for at holde den fra døren, hvis det skulle blive nødvendigt ☺ Min datter har været behandlet for anstrengelsesastma og har ingen symptomer mere Hos Trine har jeg ud over akupunkturen også fået nogle gode samtaler i et varmt og kærligt miljø.Samtalerne har givet anledning til eftertænksomhed hos mig selv. Jeg kan til enhver tid varmt anbefale Trine til andre” kærlig hilsenVibeke

Vibeke Schöne

Anstrengelses- og kuldeudløst astma

“Jeg mødte Trine første gang, tilbage i efteråret/vinteren 2013. Jeg var afsted med 2 bekendte, som gik til behandling ved hende for deres øjensygdom, og jeg fik lov til at prøve, om hun kunne gøre noget ved min anstrengelses- og kuldeudløst astma. På det tidspunkt var det slemt - jeg kunne ikke cykle udenfor, når det var koldt, uden at få det meget dårligt.Trine gav mig akupunktur og dagen efter cyklede jeg afsted (måske en anelse skeptisk), op af en bakke, til fitnesscenteret, hvor jeg var på løbebåndet i 1/2 time. Jeg havde ikke rørt min medicin siden besøget dagen før og min astma var som forsvundet! Det var en kæmpe lettelse!Jeg fik efterfølgende nogle flere behandlinger, for at være sikker på, at astmaen ikke kom tilbage, og jeg har siden intet mærket til den - jeg er symptomfri!Vi begyndte et forløb for også at stoppe min allergi (pollen, pels- og husstøvmideallergi), dette tog nogle gange, og i dag behøver jeg slet ikke at bruge min medicin længere.Hos Trine er der plads til alle - hun har en utrolig god evne til at læse og forstå mennesker. Hvis jeg havde brug for ro, gav Trine mig ro, hvis jeg havde brug for en snak, snakkede vi. Trine gav mit et nyt perspektiv på livet og redskaber til, hvordan jeg kunne blive mere mig. Tak Trine, for et kærligt og meget berigende forløb!”

Chrstine Schöne

 

Image by Uday Mittal

Angst - Stress - Mobning

ANGST

Jeg har fået lov til at dele Louises historie:

"Mit navn er Louise og jeg har været patient hos Trine. Her er min lille historie.

Jeg har i mange år gået og kæmpet med diagnoser som har fyldt i hverdagen, en af dem har været angst, men en angst der bredte sig til at være bange for at være alene, alene hjemme, gå i bad osv.

Det endte så galt at jeg lå i sengen dagen lang og turde ikke gå derfra medmindre min kæreste var hjemme eller jeg havde én i telefonen.

Jeg kom derfor i behandling hos Trine. Ikke mindre end 2 behandlinger og lidt snak, fik det til at komme ned på et niveau, hvor jeg selv kunne arbejde med det. I dag ser jeg intet til det.

Louise

BELASTNINGSREAKTION GRUNDET MOBNING.

 

"Min 15-årige søn, der har haft en masse udfordringer med bl.a. mobning og deraf en belastningsreaktion og har haft det meget svært psykisk i lang tid. En dag hvor han havde det rigtig skidt tog vi op til Trine, hvor han fik en behandling. Allerede efter første behandling følte han sig meget lettere og var blevet meget mere positiv. Han fik yderligere 2 behandlinger og efter den sidste behandling, har han haft det meget bedre og er meget mere positiv.

Tak Trine."

Tak for den fine tilbagemelding  SÅ fantastisk at kunne hjælpe

bottom of page